Asquith St Kew Concept
Asquith St Kew Concept
Asquith St Kew Concept
Asquith St Kew Concept
Asquith St Kew Concept
Asquith St Kew Concept
Asquith St Kew Concept
Asquith St Kew Concept
Asquith Construction - 01
Asquith Construction - 05
Asquith Construction - 04
Asquith Construction - 03
Asquith Construction - 02

Asquith St Kew 

 

Currently under construction.

 

The renovation of the existing weatherboard bungalow will transform the once modest house into a contemporary family home. The design challenge involves maximising natural light for a south facing block that would be made worse by an upper storey addition. The resolution is to create a courtyard house that can take advantage of northern via the inclusion of a central courtyard. Transparent internal spaces add layers of interest, drawing the eye to explore deeper into the house once stepping through the front door.

© 2020 by MICHAEL MONTGOMERY ARCHITECTURE & DESIGN